Beveren-Dries 2, 8791 Beveren-Leie

Wie is Nancy?

Nancy Cinjaere coach Waregem

Hallo! Ik ben Nancy Cinjaere

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een ware passie : in 2014 volgde ik, aanvankelijk puur uit interesse, de opleiding tot Gezondheidscoach. Daar werd ik voor het eerst gebeten door de “coachingmicrobe” en onderging ik zelf een ware metamorfose. Ik was toen nog werkzaam in de banksector maar ik koos er heel bewust voor om voortaan als coach een meerwaarde te mogen zijn voor mensen met stress en burn-out. Ik schoolde mij verder bij en in 2017 vestigde ik mij als zelfstandig coach binnen het Gezondheidscentrum “De Lokaerde” in Beveren-Leie. Ik volgde verdere opleidingen tot loopbaancoach, ICF Certified Coach, hypnotherapeut, …

Mijn passie is mensen te mogen begeleiden naar bewustwording zodat ze in hun kracht kunnen staan. Mijn missie is om weer pretlichtjes in de ogen van mijn klanten te mogen zien waardoor ik weet dat ook zij een positieve verandering hebben mogen doormaken.

Diploma’s en certificaten

Nancy Cinjaere coach Waregem
^
Met betrekking tot coachen
 • Integrale coaching Professional bij YourCoach in Gent : ICF certified coach
 • Wandelcoaching bij YourCoach in Gent
 • Systemisch Coachen bij YourCoach in Gent
 • Loopbaancoach bij YourCoach in Gent
 • Stress- en burn-out Coach bij YourCoach in Gent
 • Integrale coaching Essentials bij YourCoach in Gent
 • NLP Master Practitioner bij YourCoach in Gent
 • Stress- en burn-out Coach bij HRD Academy in Beervelde
 • Life Coach bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Gezondheidscoach bij Syntra in Gent
 • Hartcoherentie bij Louvanie, Louis Van Nieuland in Affligem
 • Opstellingen rond gezondheid bij School van Ayurveda, Lies Ameeuw, online
^
Met betrekking tot hypnosetherapie
 • Hypnosetherapeut volgens het Jeffrey Stephens Protocol bij HypnoseCentrum in Aarschot
 • Certified Practitioner Sheila Granger “Virtual Gastric Band Procedure” bij HypnoseCentrum in Aarschot
 • The Swan bij HypnoseCentrum in Aarschot
 • Regressietherapie bij Hypnose Praktijk in Gent
 • Hypno4kids bij HypnoseCentrum in Aarschot
^
Met betrekking tot wellness, zingeving en spiritualiteit
 • Massagetherapeut bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Afslankingstherapeut bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Meridiaan- en vijf elementenleer bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Chakratherapeut bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Aromatherapeut bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Mindfulness therapeut bij het Centrum voor Avondonderwijs in Gent
 • Usui Shiki Ryoho First Degree Reiki bij Reikileen
 • Innerspeak healing bij Romyspirit
 • Bach Bloesemtherapeut bij Centrum voor Avondonderwijs in Gent